Make-Up Șevalet

Make-Up Şevalet îţi oglindeşte atitudinea pe care vrei să o adopţi în ziua ce abia începe! Ești atât de frumoasă! Lasă asta să se vadă în stilul tău! Dacă îl vei achiziţiona în cadrul acestei campanii, te vei număra printre primii susţinători, de aceea ţi-am pregătit preţuri speciale. Scroll down, it's worth it!

Inițiatorii campaniei

Alina Ilie
Alina Ilie
2090 euro

209% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

16 noi. / 14 dec.

susținatori

16

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Make-Up Șevalet – este o masă de toaletă inovatoare, creată sub forma unui Şevalet pentru a accentua în design-ul căminului tău frumuseţe, artă, unicitate şi a-ţi oferi spaţii pentru ordonarea trusei de înfrumuseţare.


Ca femeie, se întâmplă să-ţi doreşti un spaţiu doar al tău de înfrumuseţare, care să-ţi ofere lumină naturală, să te ajute în ordonarea cosmeticelor sau a bijuteriilor dragi şi să te încarce pozitiv pentru ziua ce abia începe?


Ca bărbat – ai realizat că produsele cosmetice şi de îngrijire ale partenerei tale sunt mult mai numeroase şi că ajung să ocupe locuri de prin casă mai mari decât ale tale?


Ritualul de înfrumuseţare şi îngrijire este specific femeii, adiacent rolurilor de soţie, fiică, mamă, casnică sau cu o carieră de succes. Femeia are nevoie de spaţiul dedicat rutinei sale. 

Pentru a te ajuta să-ţi defineşti acest spaţiu feminin în cadrul locuinţei tale sau pentru a nu mai exista discuţii în cuplu, a fost creat Make-Up Şevalet.


De asemenea, acesta se integrează frumos şi în studio-urile Make-Up Artiştilor sau Fotografilor, ori în randarile Arhitecţilor ce doresc să ofere o altfel de experienţă femeilor ce apelează la serviciile lor.De ce am creat Make-Up Șevalet?

Make-Up Şevalet aduce femeia în prim plan şi o ajută să-şi definească stilul, să-şi pună în valoare trăsăturile şi personalitatea.

Este şevaletul ce oferă bărbatului prilejul de a admira portretul pe care femeia i-l oglindeşte!Make-Up Şevalet rafinează design-ul locuinţei tale şi îşi face loc cu uşurinţă în orice context.

Cadrul său sub formă de şevalet ocupă un spaţiu limitat. Mai mult, este complet non-intruziv, cu un design aerisit şi optim.

Textura lemnului, picioarele curbate, aspectul său delicat, dar totuşi rezistent, crează contextul ideal pentru conturarea eleganţei oricărei femei.De la idee la produs

Totul a pornit de la un workshop de design de produs, în cadrul căruia am fost provocată să vin cu o idee. Astfel, am ajuns să mă întreb cum pot un şevalet, o oglindă şi o paletă pentru mixarea culorilor să-mi servească într-un apartament decorat în stil modern?

Primul prototip l-am făcut împreună cu tatăl meu. De atunci, 4 prototipuri au mai fost construite, fiecare ajutând la îmbunătăţirea şi optimizarea design-ului său final.

Deşi acum 2 ani, totul a plecat de la un joc de creativitate, ideea Make-Up Şevalet-ului s-a transformat într-un produs complet, pe care vi-l prezint azi.

 
   

Make-Up Şevalet este realizat prin procesul de hand-crufted, din lemn de pin şi MDF, fiind finisat cu vopseluri eco-friendly.

Atenţia la detaliu în ceea ce priveşte design-ul, materialele folosite şi modul de lucru sunt menite să evidenţieze textura natur a lemnului.

Înălţime : 1660 mm

Lăţime 770 mm

Adâncime: 1060 mm

Greutate ~ 25 kg

Stadiul actual al proiectului

Până în prezent, am finalizat producţia prototipului pentru acest model, am vîndut primul Make-Up Şevalet şi a început deja să câştige teren în topul produselor de design românesc


Următorii pași de făcut

Start-ul producţiei unei prime serii de Make-Up Şevalet!

De aceea am pornit această campanie de crowdfunding. Este cadrul în care dacă va doriţi un Make-Up Şevalet, îl puteţi comanda sau închiria la preţuri speciale, drept răsplată că sunteţi primii susţinători ai produsului!

Dacă vă place proiectul, însă nu doriţi să-l comandaţi acum, vă invit să-l susţineţi prin pachetele de încurajare.

Susţinerea voastră mă poate aduce mai aproape de îndeplinirea acestui vis! Vă zâmbesc şi vă mulţumesc!


Echipa proiectului

Autoarea proiectului - Alina Ilie

Din copilărie am fost atrasă de amenajările interioare şi nu m-am ferit să mă implic în producerea mobilierului pe care mi l-am imaginat că se potriveşte într-un proiect de design interior. 

Pentru a-mi cultiva cunoştinţele despre design, am urmat o serie de cursuri de Design Interior în cadrul Atelierele ILBAH. Pe lângă acestea, experienta din cadrul job-ului practicat în domeniul vânzărilor şi a coordonării de proiecte, îmi oferă încrederea că pot transforma Make Up Şevalet într-un produs de design scalabil.

Îmi place să cred că frumuseţea din oameni, din lucrurile ce ne înconjoară ne aduce bună dispoziţie, energie şi o promisiune de bine.

https://www.facebook.com/alina.m.ilieSusţinătorii proiectului 

Co-Autor:

Eduard Spiridon (AAttic). Pasiune şi curiozitate pentru lemn şi felul frumos în care se lucrează, dorinţa de a crea cu mâinile modele organice şi funcţionale.

 "Îmi place să experimentez cu idei îndrăzneţe, pe care le pun în practică cu mult entuziasm."

La randul lui pasionat de design, am colaborat împreuna în producția Make-Up Șevalet-ului, pentru a-l aduce la design-ul de azi, dar și în alte proiecte de design de mobilier.

Fotografii şi video:

Cojan Andrei Cătălin

Cunoaşte proiectul de la primul prototip, a fost alături pentru a surprinde în poze şi a încuraja fiecare etapă de dezvoltare a produsului.

Atelierele ILBAH & Arh. Miruna Ardelean

Reprezintă rampa de lansare a ideii creării Make-Up Şevalet. Datorită lor am pornit în această călătorie, la încurajarea lor am dat curs transformării unei idei în produs.  

http://www.ateliereleilbah.ro/blog/gala-atelierele-ilbah-2014/


Delta Studio

Au încurajat Make-Up Şevalet-ul încă din faza de prototipare, astfel a apărut la Delta Studio Design EXPO timp de 2 ani la rând, alături de alte produse de design românesc.

http://adelaparvu.com/2015/05/09/hai-sa-vezi-piese-de-design-romanesc-si-noutati-internationale-la-delta-studio/

https://www.facebook.com/pg/DeltaStudio2/photos/?tab=album&album_id=1332955466721414

Dizainăr

Încă de când am avut ideea creării Make-Up Şevalet, am ştiut că vreau să creez un produs demn de a fi expus la Dizainăr. Văzând primul prototip, îndemnul echipei de acolo a fost să mai lucrez la el, iar anul acesta varianta finală a fost expusă în magazin, de unde a avut loc şi prima vânzare.

http://www.dizainar.ro/produs/makeup-sevalet-taburet/

http://www.feeder.ro/2016/10/24/produse-design-romanesc/


Puncte de risc în realizarea proiectului

Nu ating targetul campaniei. În acest caz, banii va vor fi restituiţi de către Startarium, iar produsul/serviciul specific donaţiei făcute nu va fi livrat. Însă, va invit să urmăriţi în continuare evoluţia Make-Up Şevalet-ului pentru care v-aţi arătat suportul! Pentru moment, îl puteţi găsi pe pagină să de Facebook sau în colecţia Dizainăr.

Se întârzie producţia, respectiv, livrarea Make-Up Şevalet-ului. În caz că vor apărea astfel de probleme neprevăzute, voi reveni cu o comunicare transparenţă şi soluţii adecvate, astfel încât să existe informare constanţa şi să ajungă produsul la voi doar cu foarte mici decalări de timp. Mă voi revanşa cu o sesiune de Make-Up profesional, gratuită, oferită viitoarei beneficiare