My Very Special Book - cărți personalizate cadou

My Very Secial Book îmbină ideea de carte cu cea de cadou personalizat. Produsul reprezintă o carte în care textul și imaginile sunt personalizate de fiecare dată în funcție de persoană căreia îi va fi dăruită cartea și ocazie sărbătorită.

Inițiatorii campaniei

Rodica Cucoară
Rodica Cucoară
Andrei Dimcea
Andrei Dimcea
Victoria Curzeneva
Victoria Curzeneva
124 euro

6% din 2000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

08 noi. / 14 dec.

susținatori

8

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Cauți un cadou inspirat?

My Very Special Book este cartea personalizată ideală de făcut cadou, chiar și persoanelor mai puțin pasionate de lectură. Asta pentru că cel căruia îi este dedicată devine eroul cărții. 

Prima carte de acest gen am creat-o pentru mama cu ocazia zilei sale de naștere. Doream să îi aduc în dar ceva special și mi-am zis să îi dăruiesc o carte scrisă doar pentru ea și despre ea. 

A fost cadoul ideal, capabil să transmită grămada de cuvinte ce nu ar fi încăput nicidecum într-o simplă felicitare. Cartea personalizată a surprins, a emoționat, a stârnit lacrimi și zâmbete deopotrivă.

Am decis să îi ajut și pe alții aflați în căutarea unui cadou cu valoare sentimentală. Am creat mai multe variante de cărți, multe altele sunt încă în lucru. Iar șabloane pot fi personalizate în măsura dorită, astfel încât să corespundă ocaziei pe care o sărbătoriți.


De ce să alegi o carte - cadou personalizată?

Tumultul epocii în care trăim ne ia de-a valma. Deseori uităm să le spunem celor dragi cât de mult valorează pentru noi. Iar când ne aducem aminte nu găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima afecțiunea. 

My Very Special Book face exact acest lucru: le transmite persoanelor dragi urările tale de bine, cât le apreciezi, prin ce sunt speciale și pentru ce le ești recunoscător.

Toți oamenii speciali din viața noastră merită o carte cu numele lor pe copertă. Știu că și tu ți-ai dori să îți surprinzi părinții, frații, prietenii sau iubitul/iubita. Așa că te ajut să scrii o carte despre voi.

Coperțile, textul și imaginile din carte sunt adaptate de fiecare dată pentru a corespunde ocaziei sărbătorite și tipului de relație dintre voi.


Cum este concepută o carte My Very Special Book

- Personalizezi de la numele, dată, ocazie și dedicație până la textul integral al cărții, copertă, poze și portret/ caricatură cu persoana pe care vrei să o surprinzi.

Personalizezi de la numele, dată, ocazie și dedicație până la textul integral al cărții, copertă, poze și portret/ caricatură cu persoana pe care vrei să o surprinzi

- Cartea va rememora momentele unice prin care ați trecut împreună și va constitui o amintire despre ocazia specială pe care o sărbătoriți.

- My very special book este o istorie despre voi și relația voastră. Este o modalitate de a-l face pe celălalt să se simtă unic, pentru că el este personajul principal al cărții.

- Ai la dispoziție template-uri de pagini și diverse mesaje pentru a-i adaugă acestei cărți personalitate și a reflecta în ea povestea voastră cât mai fidel.

- Pentru a cuceri deplin persoana căreia îi dăruiești cartea, poți opta pentru o istorie 100% personalizată. Tu ne dai detalii și noi scriem o poveste unică, ce va reflecta evenimente din viața voastră. Vom alege cele mai potrivite cuvinte pentru a da viață sentimentelor tale față de persoana dragă.


Stadiul actual al proiectului

În primă fază am creat template-uri de text și design pentru diferite ocazii și tipuri de relații: pentru părinți, prieteni, iubiți. Acestea se personalizează de fiecare dată, introducându-se poze, un mesaj de felicitare, date personale despre cel care urmează să primească în dar cartea și cel care o dăruiește. 


Pentru toate categoriile de ocazii/ relații am creat mai multe modele de coperți (personalizabile și ele) dintre care se poate alege.

Am tipărit primele exemplare pe care le-am dăruit unor persoane dragi și pentru care am primit feedback-uri încurajatoare.

Am construit un site de prezentare www.myveryspecialbook.com, unde se poate completa și formularul de comandă.

Următorii pași de făcut

- Crearea mai multor modele de cărți, pentru diverse ocazii și tipuri de relații. 
Până la finalul anului vom scrie mai multe texte și vom elabora mai multe modele de design pentru fiecare ocazie.

- Dotarea mini-tipografiei noastre cu aparate de legat. Acestea ne vor permite să realizăm tiparul 100% în propria tipografie și să avem control asupra calității, dar și asupra timpului de finalizare a unei cărți.

- Optimizarea procesului de producție în vederea diminuării timpului de așteptare al clienților. Integrarea în site a unui modul cu posibilitate de editare a textului și încărcarea pozelor direct de către cel care plasează o comandă.

- Răspândirea veștii despre My Very Special Book. Vrem să transformăm cât mai mulți oameni în personaje de carte. Iar tu ne poți susține-ne în efortul de a duce acest mesaj mai departe.

Echipa proiectului

Eu sunt Rodica, pasionată de scris și antreprenoriat, creatoarea „cărților foarte speciale”. 


Unii prieteni obișnuiesc să îmi spună „un meșter al cuvintelor” :). Cert e că pasiunea pentru citit și scris m-au dominat încă din adolescență. La 16 ani dădeam la tipar prima plachetă de versuri - „Zbor aprioric”. Iar anii următori, fiind studentă la Litere, am continuat să public diverse tipuri de texte în mai multe ziare, reviste și antologii de poezie.


Între timp mi-am completat formarea cu studii de management, gestiunea proiectelor. 


Prin My Very Special Book intenționez să pun la îndemâna oricui o carte personalizată care să poată fi făcută cadou chiar și persoanelor mai puțin îndrăgostite de citit.


Până acum mi s-au alăturat alți 3 omuleți și muncim împreună la crearea My Very Special Book.

Intenționăm să ne aducem alături persoane noi care să se ocupe de producția tipografică a cărților și să ofere suport clienților.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Principalul risc de care ne-am putea confrunta constă în lipsa unei garanții cu privire la timpul de producție a unei cărți și încadrarea în termene scurte de execuție. Din cauza lipsei unui echipament de broșat suntem nevoiți să apelăm la o legătorie pentru a aduce materialul tipărit în forma finală de carte. 

Această campanie ne permite să adunăm o parte din bugetul necesar remedierii acestei probleme.