myAles – Partenerul tău în alegerea profesioniștilor potriviți pentru nevoile tale

myAles este platforma online ce îți aduce la un click distanță prestatorii de servicii potriviți pentru nevoile tale. Știm că și tu, ca și noi, ai avut nevoie de un profesionist însă nu știai de unde să găsești unul de încredere. myAles vine în ajutorul tău. Află cum facem asta și susține-ne în acest demers!

Inițiatorii campaniei

Florin Covaci
Florin Covaci
Razvan Tudosie
Razvan Tudosie
204 euro

5% din 4000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

09 noi. / 14 dec.

susținatori

9

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

La myAles, considerăm că pentru a crește calitatea serviciilor din România, sunt necesare transparență și încredere. Acest model deja oferă rezultate în mai multe industrii la nivel internațional, în care feedback-ul clienților poate determina succesul companiilor. Acest principiu dorim să îl implementăm și noi pentru piața serviciilor.

Platforma reunește profesioniștii cu experientă în domeniul lor, serioși și corecți, care sunt verificați și autorizați. Astfel, clienții pot găsi aici garanția calitătii pentru serviciile de care au nevoie, simplu și rapid.

Cum funcționează

Tot ce trebuie să faci este să plasezi o cerere de servicii chiar de pe prima pagină a site-ului și, în cel mai scurt timp, profesioniști verificați, te vor contacta. Ai remarcat un profesionist ce ți-a atras atenția? Îi poți scrie direct o cerere de ofertă lui și opțional altor 3 profesioniști din domeniul respectiv. Toate acestea gratuit și la nivel național.

De cealaltă parte, profesioniștii se pot înscrie complet gratuit în platformă, în baza CUI-ului societății, astfel că sunt acceptate doar firmele și persoanele fizice autorizate, înregistrate la Registrul Comerțului. Profesioniștii vor fi notificați de cererea ta, ca ulterior să te contacteze pentru a discuta detaliile lucrării. Acest sistem de cereri funcționează pe bază de credite, profesioniștii având nevoie de acestea pentru a intra în legătură cu beneficiarul. Acest lucru ne dă siguranță că profesionistul care a luat o cerere este motivat să ducă lucrarea la bun sfârșit!

De asemenea, profesioniștii acceptați în cadrul platformei câștigă vizibilitate și mijloace noi de a-și dezvolta afacerea, în mediul online.

Stadiul actual al proiectului

myAles este un produs lansat care deja a atras primii clienți. În urma feedback-ului obținut în piață, myAles capătă acum o nouă formă.

În ultimele luni am lucrat la noul myAles ce se află în versiunea Beta (privat). În formula actuală am dezvoltat un produs ce poate fi extins cu ușurință la nivel național și internațional. Mecanismul de cerere și ofertă este fundamentul platformei noastre și prin funcționalități precum hartă interactivă a cererilor de ofertă, profesioniștii își pot alege cu ușurință proiectele pe care doresc să le preia.  

Echipa noastră lucrează neîncetat la eficientizarea și îmbunătățirea platformei. De asemenea, lucrăm intens la dezvoltarea noilor strategii de atragere a celor mai serioși profesioniști din țară.


Următorii pași de făcut

În urma experienței acumulate din piață în ultimii ani, am dezvoltat intern principalele mecanisme ale produsului nostru. Acum, prin sprijinul vostru, ne dorim să dezvoltăm noi funcționalități pentru a aduce serviciile de calitate mai aproape de beneficiari.


Ratings & Reviews

Imaginează-ți că înainte de a contracta un serviciu, vei putea intra pe myAles că să afli ce experiențe au avut persoanele ce au colaborat cu aceea firmă, înainte să intri tu în contact cu accea companie. Review-urile vor fi oferite de către clienții profesioniștilor, prin introducerea datelor de facturare, în felul acesta vei beneficia de review-uri autentice și detaliate pentru ca riscul alegerii unui serviciu să fie o chestiune de trecut. Doar printr-o diferențiere atât calitativă, cât și cantitativă a profesioniștiilor, putem crește împreună calitatea serviciilor.  

Sistem comunicare

Vei putea comunica direct cu profesioniștii aleși de către tine, prin intermediul platformei. Poți transmite detalii cu privire la proiectul pe care vrei să îl desfășori pentru a obține o cotație cât mai exactă pentru lucrarea ta.

Portofoliul profesionistiilor

Pentru că o poză face cât o mie de cuvinte, poți vedea cu ochii tăi portofoliul lor de lucrări.  Așadar, această funcționalitate le permite profesioniștilor să își organizeze istoricul de lucrări în fișiere cu poze și detalii despre lucrări precum: valoarea proiectului, locația, tehnologii/ materiale folosite. Toate acestea pentru ca tu să alegi profesionistul potrivit pentru tine.

Echipa proiectului

Echipa myAles reunește 5 tineri antreprenori ce își doresc dezvoltarea unei inițiative cu impact pozitiv în piața serviciilor din România. Echipa reunește profesioniști din diverse domenii de activitate precum: programare, design, business development și dezvoltare organizațională.


Perspectivele myAles  

Comunitatea myAles

Vrem să dezvoltăm prin intermediul funcționalităților existențe, și cele viitoare, principala comunitate de prestări servicii din România. De asemenea, vom atrage cei mai buni profesioniști din țară și le vom pune toate instrumentele necesare pentru a găsi și menține noi clienți în drumul dezvoltării afacerilor acestora.  

Dezvoltare continuă

Ne propunem să eficientizam continuu platforma myAles și să îmbunătățim funcționalitățile existente. Vom face demersuri în direcția de bug testing și fixing pentru a asigura o experiență fluidă a utilizatorilor în cadrul platformei. De asemenea, vom dezvolta mecanisme de prioritizare a funcționalităților viitoare în baza feedback-ului obținut din partea utilizatorilor.  

Expansiune

myAles este mai scalabil ca niciodată. Îmbinam sisteme automatizate de validare a profesionistiilor și matchmaking cu dorința umană de a împărtăși experiențele beneficiarilor cu membrii comunității. Toate aceasta într-o platformă ce pune preț pe autenticitatea informațiilor regăsite pe aceasta. Împreună cu parteneri existenți și cei viitori ne propunem să extindem myAles la nivel internațional în următorii ani.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Echipa myAles va face toate demersurile necesare minimizarii riscului acestei campanii. Vom comunica eventualele impedimente apărute, cu susținătorii noștri și organizatorii Startarium, în vederea identificării soluțiilor ideale. myAles va furniza recompensele menționate odată cu atingerea pragului de finanțare.

Alătură-te și tu mișcării myAles pentru servicii mai bune!  

A venit momentul să ne unim forțele pentru a crește împreună calitatea serviciilor din România. Susține și tu myAles cumpărând unul din pachete pe care le-am pregătit pentru tine și spunele și prieteniilor tăi de campania noastră. Împreună suntem mai puternici!

Ce beneficii oferim?

Scrisoare de recunoștință. Vei primi în semn de mulțumire o scrisoare personalizată și semnată de către toți membrii echipei.  

Ghidul beneficiarului. Îți oferim un ghid ce te învață cum să contractezi servicii într-un mod sigur și eficient.

Reprezenant comunitate. Vei face parte alături de alți utilizatori myAles dintr-un grup ce are ca scop perfecționarea și îmbunătățirea platformei. Vei avea un cuvânt de spus în dezvoltarea platformei myAles și vei colabora online cu echipa noastră. 

Numele tău pe myAles. În semn de mulțumire îți vom afișa numele, cu acordul tău inițial, în calitate de susținător al campaniei Startarium pe platforma noastră.

 

Credite myAles*. Vei beneficia de bonusuri semnificative la achiziționarea pachetelor ce includ credite myAles. Aceste credite îți dau puterea de a încuraja direct profesioniștii de calitate. Ele sunt transferabile către oricare profesionist din platformă. La finalizarea cu succes a campaniei de crowdfunding, folosind adresa ta de e-mail, îți vom alimenta contul cu creditele contractate împreună cu detalii suplimentare despre modalitatea de utilizare sau transfer a acestora.

 

Consultanță directă. Îți oferim sprijin direct în identificarea celui mai potrivit profesionist pentru nevoiile tale de servicii. Căutăm atât în platformă cât și în afara ei acel profesionist ce îți poate rezolva problema. Acest serviciu are valabilitate timp de un an și este valabil pentru un singur serviciu.

 

Cutia cu bunătăți. Vei primi o surpriză cu bunătăți din partea echipei noastre. Toate bunatatiile sunt produse în România și vor fi livrate direct la tine acasă.

 

 *Creditele sunt folosite la deblocarea cererilor de ofertă de către profesioniști. În cadrul acestei campanii de crowdfunding, creditele pot fi transferate de la beneficiari/profesioniști către unul sau mai mulți profesioniști. Prețul de achiziție a unui credit este de 1 Leu. O cerere de ofertă poate costă mai multe credite în funcție de complexitatea și valoarea lucrării. Creditele nu pot fi convertite în monedă de circulație. Creditele nu sunt cumulabile și au un caracter unic / pachet achiziționat.