LEMNIA - One bag. Always different.

LEMNIA spune povestea genților sculptate în lemn, născute din pasiunea noastră pentru design și din dragostea față de arta prelucrării lemnului. Noua colecție se adresează în special iubitoarelor de modă și design, care își doresc să se diferențieze exprimându-și personalitatea într-un mod cât mai creativ.

Inițiatorii campaniei

Razvan Chelu
Razvan Chelu
1026 euro

103% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

16 noi. / 14 dec.

susținatori

17

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

“One bag. Always different.” vorbește despre...

...puterea reinventării constante a personalității tale, despre dorința de a avea un accesoriu statement care să îți ofere un look fresh și un plus de optimism, stârnind totodată admirația celor din jur.

Unicitatea este atributul care stă la baza brandului nostru, iar prin colecția pe care o propunem ne dorim să adăugăm noi valențe acestui concept, oferind posibilități multiple de personalizare în funcție de ținută, stil și stare de spirit. 

Vei contribui chiar tu la designul viitoarei tale genți. 


Gențile cu design minimalist sunt unice datorită materialelor utilizate, dar și datorită clapetelor interschimbabile, în multiple forme și culori, pe care le poți schimba chiar tu, foarte ușor, în maxim 10 secunde

 Ce primești în schimbul contribuției tale


Alege-ti geanta preferata acum si beneficiezi de o reducere cuprinsa intre 10% și 20%
Materiale utilizate: corpul genții este realizat dintr-o singură bucată de lemn de fag (fără îmbinări sau lipituri, ceea ce îi oferă o rezistentă deosebită în timp), iar clapeta este realizată din piele naturală bovina. 

Cureaua de umăr este realizată fie integral din piele, fie piele (pentru zona umărului) și lanț metalic.

Dimensiuni geanta: 24 x 12 x 4.5 cm

Probabil atunci când vezi o geantă din lemn te întrebi cât de grea este, si putem să-ți spunem că, în urma prelucrării, aceasta ajunge la greutatea de doar 400 grame.

Creeaza-ti un set format din geanta (lemn natur sau inchis la culoare) cu una, doua sau trei clapete interschimbabile (culori: rosu, roz, negru, galben), iar la finalul campaniei te vom contacta sa ne spui ce variante ai ales.

Stadiul actual al proiectului

Avem mai mult de 20 ani de experiență în lucrul cu lemnul și de doi ani realizăm genți folosind acest material. 

Una dintre cele mai importante realizări, până în prezent, este faptul că o geantă Lemnia este expusă la Muzeul Genților din Amsterdam alături de branduri celebre iar creațiile noastre pot fi cunoscute și într-o serie de magazine din Londra, Paris și Rotterdam. 

Următorii pași de făcut

În următorul an, vom realiza 4 noi modele de genți din lemn și 8 clapete din piele (32 de asocieri posibile), astfel ca tu să le poți asorta cu ușurință la orice ținută. 

Vei putea comanda alte modele (forme, culori, esențe de lemn), ori de câte ori îți dorești ceva nou, pe care le vei putea atașa la cele pe care le ai deja.


Echipa proiectului

Mă numesc Răzvan Chelu, am studiat arhitectură și design în București și Lisabona iar la începutul anului 2014 am pornit într-o aventură frumoasă împreună cu tatăl meu, Florin, reușind să îmbinam pasiunea mea pentru design și dragostea lui față de arta prelucrării lemnului, pentru a crea brandul de genți Lemnia


Puncte de risc în realizarea proiectului

Având o experiență de 2 ani în acest domeniu, singurul risc ar fi acela al micilor întârzieri, fie din motive independente de noi (întârzieri ale livrării materialelor de către furnizori), fie din cauza unor mici erori care pot apărea în timpul lucrului, gențile fiind realizate în totalitate manual.

Orice eveniment neprevazut va fi comunicat din timp si vom face tot posibilul sa-l rezolvam cat mai repede.