Crowdfunding

Finanțare și validare rapidă în Orașul Antreprenorilor

Dacă ai o idee clară și nu-ți lipsesc decât fondurile inițiale sau feedback din piață, creează o campanie acum și pregătește-te pentru succes! Află din articol care sunt pașii unei campanii de succes.

Crowdfunding pe Startarium. Cum și de ce?

Ca să ai parte de fair start, îți oferim: 0% comision de intermediere, consultanță de marketing pentru derularea campaniei și un bun venit călduros într-o comunitate de peste 11.000 de utilizatori. Descoperă beneficiile.Startarium Crowdfunding Makeathon

10 Septembrie 2019
Înscrieri deschise acum! Cum aplici și ce urmează, citește în continuare.

Crowdfunding checklist pentru începătorul absolut

18 August 2019
Un ghid pentru toți cei interesați de crowdfunding: înțelege logica din spatele procesului, apoi creează propria campanie după model: cu template-uri de buget, strategie de comunicare și mat [...]

De ce crowdfunding?

6 Decembrie 2018
Descoperă ce câștigi de fapt prin crowdfunding pentru afacerea ta în România și de ce este important să susții la rândul tău campaniile derulate de alți antreprenori.

#10despre | Zece resurse esențiale despre crowdfunding

20 Iulie 2018
Ghidul complet pentru toți cei interesați de crowdfunding: zece cursuri, webinarii, interviuri și exemple de campanii reușite, să te ajute să-ți construiești propria campanie de succes.

Postează o campanie

Trebuie să știi că în urma campaniei de crowdfunding startup-ul tau poate deveni din ce in ce mai cunoscut. Cu siguranță în viitor te va ajuta să capeți beneficii materiale.

  • 1Faci rost de finanțare pentru ideea ta

    Într-o campanie de crowdfunding nu numai că îți poți valida ideea, dar poți primi sprijin financiar pentru a transforma ideea într-un startup de succes!

  • 2Îți validezi ideea

    Ai ocazia să îți testezi ideea, să capeți feedback și îți poți contura ideea conform cu nevoile pieței.

  • 3Ideea ta devine cunoscută

    Lansarea unei campanii de crowdfunding te va ajută să îți promovezi ideea și să îți dezvolți deja o comunitate de susținători.