ento

Ento este despre esenţializare; un concept vestimentar minimalist care îţi permite să reduci zgomotul de fundal. Notificări, evenimente şi termene-limită. Ziua ta e suficient de complicată şi credem că exprimarea stilului personal ar trebui să fie una dintre plăcerile simple.

Inițiatorii campaniei

Andreea Cioc
Andreea Cioc
1012 euro

101% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

16 noi. / 14 dec.

susținatori

13

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Aetera, primul exercițiu creativ 

Prima colecţie capsulă a brandului, Aetera, vorbește despre feminitate ca element esențial, despre o senzație de visare și despre calitatea hainelor bune de a fi ușoare, de a-ți veni natural. Colecţia propune unsprezece piese versatile care creează patru ţinute complete.

De unde am pornit

Povestea proiectului ento este una 100% românească şi a început cu pasiunea pentru detalii a unei familii. După 12 ani de experienţă în domeniul confecţiilor, a sosit timpul ca business-ul să se dezvolte mai departe, prin conturarea propriei viziuni estetice. Aceeaşi calitate la standarde internaţionale, de data asta, design local.


Stadiul actual al proiectului

La ce lucrăm 

Avantajul de a avea propria fabrică şi control total asupra producţiei îşi dă mâna cu viziunea unui designer care se bazează pe forţa stilului minimalist pentru a crea un produs autentic.

Pregătim stocurile pentru cele 11 piese ale colecţiei capsulă şi lucrăm în paralel la realizarea celorlalte ţinute care vor fi lansate pe www.ento.ro în curând.


Următorii pași de făcut

Vom lansa peste 50 de produse unice în cadrul propriului magazin online pâna la sfârşitul anului. În primul an produsele noastre vor fi disponibile online şi la târgurile de fashion din ţară. Din punct de vedere creativ, brandul va oferi noi propuneri de două ori pe an, o colecţie pentru sezonul rece şi una pentru sezonul cald. Ne dorim să oferim mai mult decât o serie de produse vestimentare: o experienţă completă, de la primul click pe site pâna la momentul în care despachetezi coletul ca pe un cadou mult aşteptat. Vom lucra cu stocuri, ceea ce înseamnă că putem livra în 48 de ore, iar costurile de transport vor fi suportate de noi.

Echipa proiectului

Oamenii din spatele brandului

Sufetul brandului ento este imaginat de mine, Andreea CIOC, un consultant cu inclinaţie către detalii şi un designer vestimentar care crede în puterea simplităţii de a exprima emoţii complexe.

Lucrez de peste un an la un proiect în care cred pe deplin. După absolvirea cursului de Design vestimentar unde am avut plăcerea să lucrez cu Lena Criveanu, s-a născut, inevitabil, brandul ento. 


Prin acest proiect vreau să dezvolt activitatea şi potenţialul fabricii de confecţii în sistem lohn pe care familia mea o administrează de peste 12 ani. Echipa noastră se bazează pe expertiză tehnică în procesul de producţie şi pe cunoştiinţele mele ca designer vestimentar, consultant şi specialist e-commerce în devenire.

Puncte de risc în realizarea proiectului

Riscurile noastre de producţie şi livrare sunt minime. Ţesăturile sunt pe stoc, iar producţia este pe drumul cel bun. În schimb, ce ne-ar ajuta să ne dezvoltăm în continuare este feedback-ul tău. E important să ştim că ceea ce creăm te inspiră.

Recompense 

Toate articolele vestimentare din colecţia aetera by ento vor fi livrate până pe 23 decembrie 2016. 

Pentru mai multe detalii, te invităm să vizitezi pagina noastră de facebook ento și cea de instagram ento.ro