bookmArk - semnul și suportul tău de carte

bookmArk este suportul de carte din alamă care se desface în două semne de carte. Susține campania de crowdfunding a asociației promotoare a lecturii Cărțile pe Față și a designerului Adrian Balcău!

Inițiatorii campaniei

Victor Miron
Victor Miron
1546 euro

155% din 1000 euro necesari

Finanțat cu succes

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

02 iun. / 02 iul.

susținatori

60

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

bookmArks

Se spune că un semn de carte e o promisiune că te vei întoarce la cartea pe care o citești. Am creat bookmArk pentru iubitorii de lectură, pentru iubitorii de frumos, pentru cei pentru care o carte înseamnă mult și nu vor să își îndoaie colțurile paginilor pentru a însemna locul unde au ajuns cu cititul. bookmArk este un semn de carte nu doar durabil, ci unul care invită la reflexie și prin faptul că se transformă într-un suport de carte pentru ca tu să poți să îți eliberezi mâinile și să iei notițe sau pur și simplu să stai mai comod. Este realizat din alamă, ceea ce înseamnă că îți va fi de folos mult timp. În plus, am integrat și protecție pentru suprafețele unde susține cartea, astfel încât să fie protejate paginile. 

boomArk-semn

Poți folosi bookmArk și pentru:

- a ține deschisă cartea de bucate în timp ce prepari o rețetă

- a susține un manual în timp ce îți faci o schiță pentru un examen

- a lăsa deschis prin casă un album de artă

bookmArk-reteta


bookmArk-studiu


Am lucrat la conceperea lui în ultimele șase luni, trecând prin mai multe variante de design, material, funcționalitate, astfel încât să fie în forma potrivită pentru tine.


Stadiul actual al proiectului

Am creat prototipul produsului, am găsit cine să îl producă, i-am creat un ambalaj frumos și acum avem nevoie de susținerea ta ca să putem materializa primul calup de bookmArk-uri. 

Următorii pași de făcut


Susținerea financiară din partea ta ne va ajuta să ne continuăm misiunea de promovare a lecturii, atât în ceea ce privește proiectele pe care le avem în derulare, cât și pentru a demara altele noi, precum platforma de promovare a poeziei Poezia Prinde Viață sau Booktruck-ul.


Echipa proiectuluiÎn spatele proiectului suntem designerul Adrian Balcău și Asociația Culturală Cărțile pe Față, prin Victor Miron. 

Adrian Balcău este designer de produs și de interior. În practica lui îi place să facă lucruri care se focusează pe wellbeing, estetică și un sentiment de acasă. Consideră că obiecte lui au un puternic caracter sculptural, că, așa cum e și bookmArk, sunt sculpturi funcționale.
http://www.adrianbalcau.com/

Asociația Culturală Cărțile pe Față promovează lectura de mai bine de șase ani, perioadă în care a gândit și a implementat zeci de inițiative, printre care:
- transport public gratuit pentru cine călătorește citind
- poze cu Cărțile pe Față pe rețelele de socializare
- intrare gratuită la grădina botanică pentru cine are o carte la el
- semne de carte cu mesajul ”Dacă aștepți un semn pentru a citi o carte, acesta e semnul!”
- cărți pe cărțile de vizită
- cabinet stomatologic anti-cariat
- service auto cu bibliotecă
- clasa cititoare
- clubul de lectură Vocea Cititorului
- nunta ca la carte
- gala cititorilor
- biblioteca vecinilor

https://cartilepefata.ro/


Puncte de risc în realizarea proiectului

Cel mai mare risc pentru o carte faină este să nu fie scrisă și, ulterior, să nu fie citită. Cel mai mare risc pentru bookmArk este să nu fie produs, conceperea lui fiind deja realizată. De aceea avem foarte mare nevoie de susținerea ta financiară, pentru a putea produce primul ”tiraj”. 

Am ales o dată la care să facem expedierea bookmArk care să ne ofere timp mai mult decât suficient pentru a-l produce așa că suntem încrezători că vom reuși să îl livrăm chiar mai repede.  Apropo, livrarea este gratuită!