GanterAqua

GanterAqua este o sticla cu un design ingenios, destinata celor care fac sport sau celor carora pur si simplu le plac lucrurile diferite. GanterAqua contine doza optima de apa, 2.2 Litri. Sticla este fabricata dintr-un plastic fara chimicale nocive corpului uman.

Inițiatorii campaniei

David Oprea
David Oprea
Ana-Maria Nicolaescu
Ana-Maria Nicolaescu
42 euro

2% din 1700 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

22 noi. / 22 dec.

susținatori

2

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Revelionul anului 2017: una dintre rezolutiile mele, la fel ca multe alte persoane mi-am propus sa fiu mai atletic anul acesta. Abonament la sala, echipament, nutritie, hidratare, tot pachetul.

Am ales o sala de fitness, adidasi, haine adecvate si o geanta spatioasa. Totul decurgea perfect pana la gasirea unei sticle de apa.

Am cautat zeci de modele in marimi si forme diferite, dar nu am gasit exact ceea ce cautam, am decis sa merg mai departe cu cautarea, daca nu exista ceea ce imi doresc aici, clar exista altundeva in lume, am discutat cu cateva fabrici de peste ocean iar astfel s-a nascut GanterAqua! 

O sticla cu o capacitate de 2.2 litri, eco-friendly, cu un design ingenios si 2 folosiri diferite: o sticla de apa cu folosinta zilnica, iar umpluta cu apa aceasta devine o gantera de 2.75KG pe care o poti folosi pentru exercitii fizice.

Sticla GanterAqua se camufleaza perfect intr-o sala de fitness, avand forma unei gantere. 

Grip aderent.

Gura larga pentru alimentare.

Capac etans.

Capacitate 2.2 litri.

Fabricata dintr-un plastic fara chimicale BPA-free.

Rezistenta la impact si socuri puternice.

Gantera de 2.75 kg.


GanterAqua a fost conceputa pentru a rezolvara 3 probleme majore:

Un recipient de apa care sa incapa in orice rucsac de dimeniune medie.

Reducerea poluarii prin utilizarea unei sticle cu folosiri multiple.

Diferentierea fata de ceilalti sportivi din sala de fitness.

DE CE GANTERAQUA?

  • O poti folosi ca o gantera pentru exercitii fizice; GanterAqua te pregateste pentru antrenament. Transforma drumul spre sala de fitness intr-o incalzire rapida a muschilor cu o gantera de 2.75 KG, pentru a avea un antrenament productiv, lipsit de accidentari.
  • Sticla redimensionata pentru a incapea perfect in geanta sau ghiozdanul de sala.
  • GanterAqua este fabricata dintr-un material BPA-free, ce nu contine chimicale nocive corpului uman si nu capata un miros neplacut in timp.

Un aspect unic, diferit de oricare alt recipient de apa.Plina cu 2.2 litrii de lichid, sticla GanterAqua are o greutate de 2.75 kg, o poti folosi ca sa iti lucrezi bicepsul in drum spre sala de fitness.

O sticla de plastic are o durata de viata de peste 500 de ani inainte de a se descompune complet, contribuie si tu la un un mediu mai verde.

RECOMPENSE

Acum sa vorbim despre recompense: recompensele vor consta intr-o scrisoare de multumire redactata personal pentru sustinatorii acestui proiect, multe GanterAqua, intrari in Worldclass Park Lake si Worldclass Sudului, un ticou cu un mesaj motivational surpriza de care suntem foarte incantati si nu in ultimul rand 3 prototipuri ale urmatorului model de sticla.

Stadiul actual al proiectului

In schema de jos este explicata cronologia proiectului, de la data inceperii proiectului, stadiul actual pana la finalul perioadei de finantare.

Promovarea produsului a adus oportunitatea dezvoltarii unei comunitati care are ca si interes comun sportul, hidratarea si stilul de viata sanatos in Romania, puteti gasi aceasta comunitate pe Facebook si Instagram

De asemenea vrem sa anuntam ca odata cu atingerea anumitor praguri de finantare, sustinatorii vor putea debloca diferite culori pentru GanterAqua; momentan ca si recompense vom oferii GanterAqua in culoarea originala, neagra.

Pragurile de finantare care fac posibila producerea GanterAqua in alte culori sunt urmatoarele:

1. 2500 € culoarea Albastru.

2. 3000 € culoarea Verde.

3. 3500 € culoarea Roz.

4. 4000 € culoarea Galben.

Următorii pași de făcut

Pana in momentul de fata am contactat furnizorii si am pus bazele unui parteneriat, am primit prima mostra, iar acum avem nevoie de ajutorul vostru pentru a aduce GanterAqua pe piata din Romania; suma stransa va fi folosita pentru producerea primelor 300 produse, deschiderea unui magazin online, impachetarea si livrarea recompenselor catre sustinatorii acestui proiect dar si dezvoltarea unui nou prototip imbunatatit.


Noi ne-am gandit deja la cateva lururi pe care le-am putea adauga la GanterAqua, tu ce caracteristici crezi ca i-am mai putea adauga ca sa imbunatatim performanta sticlei GanterAqua? 

Trimite-ne un mesaj pe Facebook sau Instagram cu ideea ta.


Proiectul GanterAqua este un proiect AON (all or nothing) daca proiectul va fi finantat, atunci GanterAqua va fi vanduta prin intermediul viitorului nostru magazin online si nu numai.

Pana in finalul anului 2017:

1. vom lansa produsul pe piata din Romania, vanzarea produsului se va realiza pe viitorul nostru magazin online.

2. vom pune la punct o colaborare cu mai multe lanturi de sali de fitness ca tu sa poti simtii in mana ta o GanterAqua, suntem siguri ca inainte de asta o sa vezi mai multe chiar in posesia prietenilor tai.


Echipa proiectului

Buna, ma numesc Ana-Maria, incantata de cunostinta!

Am 21 ani, sunt pasionata de viata, fitness, yoga, literatura, si natura. Am locuit in 4 tari in ultimii 3 ani de pe 2 continente diferite dar mi-am dat seama ca nicaieri nu e ca acasa, ma consider o patrioata si doresc sa dezvolt ceva in tara mea natala, Romania.  In timpul facultatii am studiat antreprenoriatul iar o data cu asta, mi-am schimbat si modul de gandire asupra viitorului meu.

Consider ca inainte de toate, trebuie sa avem grija de noi: corp, minte si spirit. 

Salut, eu sunt David!

La fel ca si Ana-Maria am 21 de ani recent impliniti si o pasiune pentru antreprenoriat. Imi place sa gasesc solutii la problemele din viata de zi de zi iar lansarea acestui proiect reprezinta o materializare a acestui lucru pentru mine. Sunt absolvent al unei facultati de Marketing in Danemarca si am decis ca vreau sa ma dezvolt ca si antreprenor in societatea Romaneasca si sa contribui la dezvoltarea acesteia.

Ca si alte hobbyuri sunt pasionat de fotografie, productie video si story telling dar si de industria adidasilor, colectionarea lor.


Puncte de risc în realizarea proiectului

Nefinantarea completa a proiectului poate insemna intarzierea lansarii GanterAqua pe piata din Romania.

Livrarea produselor reprezinta momentan un mic impediment in procesul de distributie, vom fi nevoiti sa negociem cat mai rapid un contract pe termen lung cu o companie de curierat pentru a gasii un partener optim; dar, pana in momentul semnarii unui acord de perteneriat, produsele vor fi livrate prin intermediul serviciului Postei Romane. Mentionam faptul ca produsele livrate prin cadrul serviciilor oferite de Posta Romana au ca perioada de livrare 5-7 zile, singurul inconvenient fiind faptul ca coletul trebuie ridicat de la oficiul postal de care apartine destinatarul acestuia.

Cum am promis, GanterAqua ta o sa ajunga la timp in mainile tale!