Colectie noua sosete de la Madam Mitza

Ne dorim sa realizam o noua colectie de sosete colorate si haioase marca Madam Mitza. Este vorba de 6 modele noi. Pentru acest mic proiect avem nevoie de bani pentru productia a 600 perechi (1 model x 1marime x 50perechi).

Inițiatorii campaniei

Bogdan Voiculescu
Bogdan Voiculescu
100 euro

4% din 2650 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

22 noi. / 12 dec.

susținatori

5

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

Dupa cum probabil stiti, Madam Mitza activeaza pe piata de Fashion-Accesorii-Sosete de aproximativ 2 ani. Ne-am straduit din rasputeri ca acest brand sa creasca si sa ofere oamenilor bucurie si satisfactia unei imagini mai bune atunci cand poarta sosetele noastre.

Avem in acest moment 18 modele grafice. Cu cele 6 modele noi vom reusi sa atingem targetul nostru de 24 modele pentru 2016.

Colaboram de 2 ani de zile cu un producator de sosete din Romania. Produsul nostru este 100% romanesc si ne mandrim cu acest lucru.
Ne bazam pe seriozitatea acestui producator si pe o colaborare de lunga durata.

Sosetele noastre sunt confectionate din 80% bumbac, 18% poliamida si 2% elastan. Atat cat trebui ca piciorul tau sa nu sufere diferite stari de disconfort.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati http://www.madammitza.com.

Va multumim anticipat pentru sprijin si speram sa va aducem zambetul pe buze atunci cand veti purta sosetele Madam Mitza.Stadiul actual al proiectului

Proiectul nostru inseamna productia, intr-un termen aproape de limita,  celor 600 perechi de sosete. De unde provine acest numar?

Avem 6 modele noi pe care ne dorim cu ardoare sa le validam prin intermediul vostru. Doar asa vom capata incredere ca suntem pe drumul cel bun. Asadar va cerem sprijinul :)

Productia celor 6 modele noi inseamna ca suntem nevoiti sa facem un numar de minim 50 perechi / model / marime. Avand in vedere ca realizam sosete pentru femei dar si pentru barbati in cele 2 marimi ajugem cu usurinta la numarul de 600 perechi.

1 model x 1 marime(femei 35-39) x 50 perechi = 300 perechi
1 model x 1 marime(barbati 41-44) x 50 perechi = 300 perechi

Inaltimea tuturor sosetelor este de 1/2 - inaltime medie pana la jumatatea gambei.

Productia se va realiza pana pe data de 16.12.2016 astfel incat sa putem incepe livrarile inainte de sarbatorile de iarna.

Noile modele le puteti vedea si pe websiteul Madam Mitza la link-ul http://www.madammitza.com/categorie-produs/noua-colectie-2016-2017/

Acestea sunt:
AlbinutaAlbinuta

Dream

Dream

La Muerte

La muerte

RockOnRockOnRacheta
Racheta
Porc
Porc

Următorii pași de făcut

- strangem suma pentru productie
- in maxim 1 saptamana realizam sosetele. Poate si mai devreme in functie de statusul campaniei.
- incepem livrarea catre clienti in saptamana 19-23 Dec. 2016.
- livrarea se va face exclusiv in ROMANIA!

Ca toate aceste lucruri sa se intample este musai sa strangem suma propusa in proiect.

De aceea avem nevoie de ajutorul vostru. :)


Echipa proiectului

Bogdan Voiculescu - Founder, Designer, Marketing&Vanzari, Distributie :)

Mara Eliza Barza - PR&Comunicare

Razvan Bestea - Foto

Puncte de risc în realizarea proiectului

In principiu nu ar trebui sa existe niciun risc major. Suntem in permanenta conectati cu producatorul nostru si avem siguranta ca nu ne va lasa balta.

Singurul risc ar fi pe partea de livrare. S-ar putea ca in perioada sarbatorilor comenzile sa nu ajunga in timp util catre clienti. S-ar putea ca unele comenzi sa ajunga dupa 25.12.2016. Vom face tot posibilul ca sa reducem cat mai mult aceste riscuri.

Va multumim!