3bag

3bag este un concept inovator: începe cu o borsetă 3 în 1 (care mai poate fi plic sau portofel), dar urmează cu o gama întreagă de genți 3 în 1, pentru femeia activă, pentru femeia care nu are vreme de pierdut, dar în același timp știe să rămână fashionable.

Inițiatorii campaniei

Rusanda Cojocaru
Rusanda Cojocaru
525 euro

13% din 4000 euro necesari

Nefinanțat

mai sunt

0 secunde

durata campaniei

23 oct. / 14 noi.

susținatori

5

Finanțare fixă - Proiectul trebuie finanțat 100%.
În caz contrar, banii sunt returnati.

5 ani în urmă am pornit la drum cu o carte în mână și o idee: Bookletta, geanta pentru femeia care citește. Dupa 5 ani în care am produs genți pentru femei, le-am ascultat nevoile și dorintele, am inteles în sfârșit ce le lipsește: TIMP! 

Așa mi-a venit ideea de 3bag: o geantă 3 în 1Imaginează-ți că pleci într-o călătorie. Ziua ai nevoie să ai la tine doar bani, chei, card și telefon, ca sa ai mâinile libere pentru o cafea bună, pentru mâna persoanei iubite sau pentru a face poze. Așa că îți pui 3bag-ul în talie (pe cureaua reglabilă) și pleci în aventura. Seara, poate vrei să mergi la o petrecere sau la o cină. Așa că scoți cureaua reglabilă și pui lanțul cu ajutorul carabinelor detașabile, iar 3bag se transformă într-un plic simplu si elegant. Scoate-i și cureaua și lanțul și ai un portofel, un portcard, un loc unde să-ti ții actele sau cosmeticele... posibilitățile sunt infinite! A, am uitat să spun: s-ar putea să fie singura geantă pe care nu te vor pune s-o dai jos în avion! 

Dar 3bag poate fi luată cu tine și la un concert, la un festival, la o plimbare cu copilul în parc sau pe bicicletă: în sfârșit ai mâinile libere ca să faci ce vrei tu, când vrei tu! 

În plus, 3bag este o soluție foarte bună pentru femeile cu handicap locomotor, cărora vrem să le ușurăm viața: de aceea pentru fiecare zece 3bag comandate, una va fi donată unei femei care folosește cadru/cârje din România sau R. Moldova. 

Am creat 3bag ca o soluție utilă pentru multe dintre problemele femeilor, dar acesta este doar varful aisbergului: după încheierea acestei campanii, cu sprijinul și încrederea voastră în ideile mele, voi avea un START bun ca să creez mult mai multe modele de genti multi-funcționale! Nu e nevoie să ne clonăm... acum avem 3bag: three times a Lady!


Stadiul actual al proiectului


Am produs primele modele 3bag pe câteva culori și le-am testat în diferite situații: bicicletă, concert, festival, târg, plimbare cu copilul, călătorie, și de asemenea a fost testat cu succes de către o femeie cu handicap locomotor. Produsul a trecut testul! 

Acum avem 3bag disponibil pe negru, roșu sau negru cu capac bej:


Următorii pași de făcut

1. Dezvoltarea unei întregi game de genți 3 în 1 de la 3bag, pentru acoperirea nevoilor zilnice a unei femei, de la birou și până la sală.

2. Lansarea unui site cu magazin online 3bag cât mai performant. 

3. Producția la scară largă și livrarea 3bag atât în România, cât și în UE.

Echipa proiectului

Mă numesc Rusanda Cojocaru, am 30 de ani și sunt inventatoarea Bookletta, geanta pentru femeia care citește ( www.bookletta.com ). Sunt de origine din R. Moldova, stabilită la București de 11 ani. Am lucrat 6 ani în PR și apoi am luat calea complexă dar plină de recompense a antreprenoriatului. Cred în idei noi, de asta îmi doresc să inovez prin fiecare proiect pe care îl lansez, și să-i ofer, pe lângă componenta comercială, una culturală sau socială. 


Puncte de risc în realizarea proiectului

Momentan, singurul risc ar putea fi o întârziere în livrarea produselor, dar încercăm să găsim un curier pe care să ne putem baza pentru asta.