Alinierea obiectivelor personale cu cele de afaceri - Planificare, progres, reușită

Vom începe modulul final al acestei sesiuni de training cu metafora pieselor de puzzle care sunt potrivite împreună, simbolizând alinierea obiectivelor personale cu cele profesionale pentru a forma un întreg coerent și integrat. Aceasta transmite ideea că fiecare piesă joacă un rol esențial în crearea unei vieți complete și împlinite.

Planificarea este piatra de temelie pe care aspirațiile noastre se transformă în reușite și formează o legătură indestructibilă cu principiul obiectivelor SMART - specifice, măsurabile, realizabile, relevante și cu termene clare. Când planificăm din timp, lucrurile merg mai bine. Orice potențiale provocări și soluții sunt identificate din timp și astfel economisim timp și reducem stresul. Monitorizarea progresului este un element esențial pentru alinierea eficientă a obiectivelor personale cu cele profesionale.Îți permite să rămâi concentrat, să îți evaluezi progresele și să iei decizii informate pentru a rămâne pe calea cea bună.

În această secțiune a cursului nostru, vom explora metode practice prin care îți poți urmări progresul și te poți asigura că ești pe calea cea bună către atingerea obiectivelor SMART.

Cum?

  • Puterea planificării
  • Monitorizarea progresului
  • Sărbătorirea reușitelor​

 

„Sărbătorește-ți reușitele, dar ridică ștacheta puțin mai sus de fiecare dată când reușești.” - Mia Hamm

Newsletter-ul Startarium. Citește sinteza lunară direct pe e-mail